Accu opladen De accu laadt u aan de computer op. Voor de radio-modus moeten de oortelefoons als antenne aangesloten zijn. Radiozenders handmatig opslaan Voor het handmatig opslaan van een zenderprogramma moet de speler zich in de modus Zoekloop bevinden. On this page you can get: All information such as file size, preview picture, category manual, model and more, you can find below.

Uploader: Arashishicage
Date Added: 27 December 2014
File Size: 45.72 Mb
Operating Systems: Windows NT/2000/XP/2003/2003/7/8/10 MacOS 10/X
Downloads: 66163
Price: Free* [*Free Regsitration Required]

Gebruik alleen hetzelfde of een gelijkwaardig type accu. Aansluiting voor de stereo-oortelefoons.

In het menu en in het menu Navigatie: UBS-interface grjndig het aansluiten aan de computer. Voor functies in de modus FM-radio zie het hoofdstuk “Radiomodus” pagina Schakelt de speler uit. Door het laten recyclen van oude toestellen levert u een belangrijke bijdrage voor de bescherming van ons milieu. Weergegeven worden eerst alle titels van de hoofdmap, daarna de titels van de submappen. Aan de computer aansluiten De speler wordt na het aansluiten door de computer van stroom voorzien.

Daarom mag het product aan het einde van zijn levensduur niet via het normale huisvuil afgevoerd worden, maar moet bij een verzamelpunt voor de recycling van elektrische en elektronische toestellen afgegeven worden. We hope, that this document of instructions for use will help you.

  GSMART MINI MUSTEK DRIVER DOWNLOAD

Normaalgesproken verschijnt de speler aan de computer trundig verwisselbare schijf. Muziek- en tekstbestanden synchroniseren De speler ondersteunt muziekbestanden die met de betreffende teksten zijn gesynchroniseerd lrc-bestanden.

Grundig MPaxx MP600

DRM Digital Right Management -beveiligde wma-files kunnen alleen worden weergegeven, als deze met de Windows Multi Media Player versie 10 of 11 op de speler zijn mmp600. Stel de accu niet aan extreme hitte, zoals b. Deze komt overeen met het flash-geheugen van de speler.

Het typeplaatje bevindt zich aan de achterkant van het toestel.

Grundig MPaxx MP manual

De betreffende modus hangt af van de versie van de Windows Media Kp600 en van het besturingssysteem van de pc. Milieutip Dit product werd van hoogwaardige materialen en delen gemaakt die gerecycled kunnen worden.

Bij het grindig vervangen van de accu bestaat explosiegevaar. Voor functies in de modus Weergave van opnames zie het hoofdstuk “Opname” pagina Indicatie voor de modus FM-radio. Verstreken speelduur van de titel, totale speelduur van de titel. Zorg er absoluut voor dat het toestel tegen vocht druip- en spatwaterzonlicht en hitte beschermd wordt.

  GATEWAY2000 VIVITRON MONITOR DRIVER

Duck’s Drivers: Grundig Mp Software

U mag het toestel niet openen. Main page Brands Categories Search.

Actueel titelnummer, totaal aantal titels. Ga na of tekst- en muziekbestand zich in dezelfde map bevinden en of de benamingen overeenkomen.

Grundig MPaxx MP 600 manual

Selecteert de vorige titel. Veiligheid Dit toestel is bestemd voor de weergave van muziek- en spraakbestanden en dient als verwisselbare schijf. Indrukken en ingedrukt houden: Breng het toestel niet in de buurt van magnetische voorwerpen.

Bijkomende opnames zijn dan alleen mogelijk als u de accu opnieuw oplaadt. Bijkomende opnames zijn dan alleen mogelijk als u voorhanden bestanden uit het flash-geheugen mp6000 zie pagina After downloading the file, save it in safe place for example in “My documents” or grundib folder.

Aansluitingsmogelijkheden Aan de computer aansluiten Schakel de speler voor het aansluiten aan de computer uit. Anders kan de speler het tekstbestand niet herkennen.

Written by
admin